Zīdīšanas konsultante

Strādājot kopā ar ģimenēm es apvienoju medicīniskās zināšanas ar cilvēcību un emocionālo atbalstu. Panākumu atslēga slēpjas holistiskā aprūpē, kas stiprina ģimeni un veicina tās kopējo veselību.

Piedāvājums

Mājas vizīte

Kā sertificēta vecmāte un sertificēts zīdīšanas konsultants es apvienoju savas zināšanas un dodos mājas vizītēs pie jaunajām ģimenēm.

Pēc iepriekšējas vienošanās mājas vizītēs braucu Ādažu novadā un 25 km rādiusā, lai atbalstītu un palīdzētu dažādu zīdīšanas un pēcdzemdību problēmsituāciju risināšanā.

Piedāvāju ~1,5h garu konsultāciju mājās, un atkārtotu saziņu pēc nedēļas un vēl pēc nedēļas par aktualitātēm.

Attālināta telefona konsultācija

Ja ģimene dzīvo ārzemēs vai jūt, ka jautājumi neprasa fizisku satikšanos, piedāvāju telefona konsultācijas, kuru laikā varam risināt dažādas problēmsituācijas. Piemēram:

Zīdīšanas pārtraukšana;
Hiperlaktācija;
Piena pārprodukcija;
Piena apjoma palielināšana;
Sievietes uzturs zīdīšanas laikā;
Piena sastrēgums – laktostāze;
u.c.

Cena

55€
Mājas vizīte Ādažu novadā

60€
Mājas vizīte 25km rādiusā ap Ādažu novadu

20€
Attālināta konsultācija

15€
Atkārtota attālināta konsultācija

Pieteikšanās

Rakstot ziņu +371 26448611 vai [email protected]

Pirms vizītes lūdzu aizpildīt anketu, lai varu labāk sagatavoties.

Mani veidoti raksti par zīdīšanu:

Zīdīšana – ieguvums gan mammai, gan bērnam

Pieci padomi, lai zīdīšana izdotos

Agrīns atbalsts zīdīšanai uzreiz pēc dzemdībām

Padomi kā efektīvi atslaukt krūts pienu

Žanete Eglīte – Atsauksmes

Žanete,Tevī ir tik daudz cilvēcības un mīļuma! Sastapāmies kad mums bija nepieciešama zīdīšanas konsultanta palīdzība. Un lieki teikt,ka mūsu sadarbība bija veiksmīga un patīkama, jo par to liecināja tas, ka vērsos pēc padoma vairākkārt. 🌸☺️

Anda Daugule

Pie Žanetes vērsos jau esot Rīgas dzemdību namā, esot pilnīgā izmisumā ar ieplīsušu un sāpīgiem krūtsgaliem. Lai neteiktu vairāk – tas bija mans labākais lēmums, Žanete prot atrast pieeju un pareizos vārdus brīžos kad gribas padoties. Tagad manai princesei ir jau 6 nedēļas un krūts barošana sagādā prieku nevis sāpes un vēlmi padoties💓🙌🏼

Džastina Epnere

Esmu bezgala pateicīga, ka mūsu ceļi krustojās un varēju saņemt atbalstu zīdīšanas veicināšanā mirklī, kad likās, ka vairs nevaru un šis ir pēdējais mēģinājums. Bija jauki sajust patiesu vēlmi palīdzēt un saņemt reālus ieteikumus, kā pakāpeniski samazināt mpm apjomu, lai pilnībā mazuli varu barot ar savu pienu. Paldies par uzvaru, kuru kopā izcīnījām dēla nepilnu divu mēnešu vecumā, kad pilnībā varēju viņu barot pati un atteikties no mpm. Tas nebija viegli, bet man bija prieks, ka varēju dalīt grūtumu un saņemt motivāciju šajā svarīgajā posmā. Pateicoties Žanetei, mūsu piena ceļš vēl turpinās un tuvākajā laikā arī neplānoju to apstādināt.

Tanita Tamme-Zvejniece